House with a view, (Turin)

Design, Modeling, Rendering

The modelling and rendering of the night area of the apartment with a view, was done by MRO.

An interesting feature of this project is the recurrence of the anthracite colour both for the back wall and for the frames of the doors and windows and the study of the lighting that had to guarantee a correct study in order to avoid discomfort in the reflection and refraction of the glass, in the night time.

The space has floor-high windows to allow light to enter during day time and to facilitate the view as a panoramic point of the house, being the same space positioned in a strategic point.

Client: Private

Year: 2017

Status: Not constructed

Location: Torino, private apartment

Categories: Interior Design

Validation error occured. Please enter the fields and submit it again.
Thank You! Your email has been delivered.