Living room, Milano Street

Design, Modeling, Rendering

In a vintage building, the client needed to give light and emphasize on some valuable pieces, such as tables and cabinets, while maintaining a classic style.
This way, MRO redesigned the wall paneling on the back wall restoring light to the environment and studied solutions for combining both the rustic (as furniture) and the vintage finishing and molding, and the classic (as furniture) with vintage finishing and molding, rich in decorative elements.
The final result was the perfect synergy between rustic and classic furniture, punctual lighting and a classic style, a term that the boiserie emphasizes even more.

Client: Private

Year:

Status: Constructed

Location: Milan, private apartment

Categories: Interior Design

Validation error occured. Please enter the fields and submit it again.
Thank You! Your email has been delivered.